Μπισκότα με μέλι και ταχίνι

Υγιεινα μπισκότα για μικρούς και μεγάλους
keyboard_arrow_leftΣυνταγές

Μπισκότα με μέλι και ταχίνι

Μερίδες:5 Χρόνος00:15 Δυσκολία

Στέλιος Παρλιάρος

  • 125 γρ. βούτυρο
  • 115 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • υλικά για τη γέμιση:
  • 200 γρ. ταχίνι
  • 100 γρ. μέλι
  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για ν’ αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το αυγό και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
  3. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ώρα, την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο 5 εκατοστών, κόβουμε στρογγυλά μπισκότα, τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 12-15 λεπτά.
  4. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα κολλάμε μεταξύ τους με το ταχίνι και το μέλι.
  5. Ανακατεύουμε ταχίνι με μέλι.
Add this recipies ingredients to your basket. Add All Ingredientsshopping_basket